Herkese merhaba,
işlerimin yoğunluğundan 2 gün ara verdiğim sayfama dün akşam yaptığım bu alabalıkla giriş yapayım dedim.
Yorgun geldiğim bir iş gününün sonunda oğlumun bir kaç gündür istediği bu alabalığı pişirdim.
Allahtan beni fazla oyalamıyan bir yemek oldu.Balıkçıdan temizledip aldığım bu alabalığı tuzlayıp aralarına defne yaprağı koydum.Yanlarınada soğan ve domates ekleyip fırınra attım...))Pişmesine yakın biber ve kaşar ekleyip 5 dakika kadar daha pişirdim.
Salatayla servis yapıp afiyetle yedik..
Nefis görünüyor, afiyet olsun:)
YanıtlaSilTeşekkür ederim.
Silalabalığa bayılırım birde güveçte olunca tadında yenmez:)
YanıtlaSilellerine sağlık nefis görünüyor..
Bende çok seviyorum.Alabalığı.Güveçte daha farklı oluyor.
SilEllerinize sağlık lezzetli bir görüntüsü var. Afiyetle.
YanıtlaSilÇok nefis görünüyor. afiyet olsun.
YanıtlaSilnefis duruyor ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilSevgili Hülya ve Birincisin güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
YanıtlaSilof of of.. bir karadeniz kızı olarak şuan ağzımın nasıl sulandığını içimin nasıl kıpır kıpır olduğunu bilemezsinizz :) ellerinize sağlık, trabzona gidince ilk işim balık yemek olcak..
YanıtlaSil