6 Aralık 2012 Perşembe

Dike dike öğreneceğim inşallah :)

Herkese soğuk bir Ankara sabahından Günaydınlar...(:
3 gündür uğraştığım triko maxi elbisem bitti sonunda. Dikişlerde (esnek kumaş olmasından dolayı) ciddi sıkıntılar var ama siyah olduğu için çok göze batmıyor neyse ki:)
İlk defa kol diktim, hiçbir yerde kol dikimi görmediğim için bayağı zorlanacağımı düşünmüştüm ama en kolay kısmı o oldu , kol dikmenin bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum :)



Kalıpsız dikmek gerçekten çok zor, artık kalıp çıkarmayı öğrenmeye çalışıp kalıpla dikmeye başlayacağım...
Herkese mutlu günler...:)

17 yorum:

  1. Gayet güzel görünüyor. güle güle giyinin...

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş..elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. iyi günlerde giyersin insallah. yine cok güzel olmus. ben iki dügmeyi zor dikiyorum, nerede kaldi elbise...
    ellerine saglik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 ay öncesine kadar ben de aynı şeyi söylüyordum ama şu an kendime inanamıyorum,aynı şekilde çevremdekiler de inanamıyor:)

      Sil
  4. Dikmeyi bende çok istiyorum ama nerden öğreneceğimi bilmiyorum:(
    Sen kursa falan mı gidiyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef kursa gidecek vaktim yok, açıkcası hayatımda bir dikiş makinesine ilk defa 1 ay önce dokundum :) ama deneme yanılma yöntemiyle öğrenmeye çalışıyorum . dikiş makinesi almaya bir anda karar verdim ve çevremdekiler gereksiz masraf gözüyle baktı ama şimdi yaptıklarımı görünce onlar da şok oluyor. Eğer gerçekten istiyorsan bir şekilde öğreniyorsun... Tavsiye ederim, doğal antidepresan :)

      Sil
  5. çok hoş olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. Bence gayeet güzel olmuş ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuş bu kadar taze bir dikişsever olarak böylesine başarılı bir elbise dikmen kolay değil ciddi yetenek var demek bide kalıplı çalışsan neler çıkacak ortaya:) bol dikişli günler sana:)

    YanıtlaSil
  8. Çok şık bir elbise olmuş.Kol dikimi benide çok korkutan bir konu.Güle güle giy.

    YanıtlaSil
  9. bu benim en çok sevdiğim elbise modelidir ama mide bölümümdeki simit yüznden giyemiyorum artık.çok yakışmış ve de harika olmuş...eline sağlık...

    YanıtlaSil
  10. elinize sağlık... Harika görünüyor.. Ben de bayılıyorum dikiş dikmeye.. böyle bir elbise dikmişliğim de var kendime astarlı falan, ama kolsuz :)) Çünkü o konuda bir kere çuvallamıştım.. Siz şimdi çok kolaymış deyince, sorun bende mi diye düşündüm ya.. :( Bir türlü becerememiştim oyulan kısmını denk getirmeyi.. tabi, biçerken gerektiği gibi yapamamış da olabilirim.. Ama siz güle güle kullanın. Deamını bekliyoruz..

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)